2810221440 6944367802, 6944367905 Μετεώρων 19, Ηράκλειο vivilakismanos@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΓΕΡΑΝΟΙ ΒΙΒΙΛΑΚΗ ΑΦΟΙ ΟΕ | Γερανοί Ηράκλειο Κρήτης - Ανυψωτικές Εργασίες 


Η εταιρεία μας “ΓΕΡΑΝΟΙ ΒΙΒΙΛΑΚΗ ΑΦΟΙ ΟΕ” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο, μπορεί να ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία σε οποιαδήποτε ανυψωτική εργασία και γενικότερα οποιαδήποτε εργασία με γερανούς επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Διαθέτοντας έναν πλήρη στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένους χειριστές, με χρόνια πορείας στο χώρο, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον τομέα των ειδικών μεταφορών και ανυψώσεων με γερανούς, ενώ μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
με συνέπεια και ασφάλεια πάσης φύσεως μεταφορές και ανυψώσεις βαρέων αντικειμένων στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
2810221440
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Ανελκύσεις - Καθελκύσεις Σκαφών
  Ανυψώσεις Βαρέων Αντικειμένων
  Τοποθετήσεις Μηχανημάτων
  Μεταφορά & Ανύψωση Σιδηροκατασκευών
  Μεταφορά & Ανύψωση Οικοδομικών Υλικών
  Μεταφορά Προκάτ Κατασκευών
  Μεταφορά & Τοποθέτηση Διαφημιστικών Πινακίδων
  Ειδικές Μεταφορές
  Φορτοεκφορτώσεις
  Εργασίες με Καλαθοφόρα
 
 
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ

Τα καλαθοφόρα οχήματα είναι απαραίτητα για εργασίες οι οποίες χρειάζεται να εκτελεστούν σε μεγάλο ύψος, με ταχύτητα και ασφάλεια. Αποτελούν την ιδανική λύση για εργασίες όπως ελαιοχρωματισμούς ψηλών κτιρίων, τοποθέτηση επιγραφών και λαμπτήρων, κοπή - κλάδεμα δέντρων, καθαρισμός υαλοπινάκων κ.α.

Διαθέτοντας λοιπόν τον απαραίτητο εξοπλισμό και εξειδικευμένους χειριστές μπορούμε να προσεγγίσουμε και τα πιο δύσκολα και ψηλά σημεία, δίνοντάς σας την δυνατότητα να εργαστείτε ακίνδυνα, παραγωγικά και άνετα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η συνέπεια, η ασφάλεια και η φιλική εξυπηρέτηση

μας κρατούν στην κορυφή των προτιμήσεων χιλιάδων ικανοποιημένων πελατών στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε κινούμενοι με γνώμονα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την άμεση και άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Στόχος μας είναι η πλήρης κατανόηση και αντίληψη των αναγκών κάθε πελάτη, καθώς και η συνεχής μας προσπάθεια για την πλήρη κάλυψή τους από το αρχικό μέχρι το τελευταίο στάδιο. 

Όποιες λοιπόν και αν είναι οι ανάγκες σας για μεταφορά ή ανύψωση φορτίων, που χρήζουν χρήσης γερανού, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.