2810221440 6944367802, 6944367905 Μετεώρων 19, Ηράκλειο vivilakismanos@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΓΕΡΑΝΟΙ ΒΙΒΙΛΑΚΗ ΑΦΟΙ ΟΕ
Γερανοί Ηράκλειο Κρήτης - Ανυψωτικές Εργασίες 


Η εταιρεία μας “ΓΕΡΑΝΟΙ ΒΙΒΙΛΑΚΗ ΑΦΟΙ ΟΕ” η οποία βρίσκεται στο Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται από το 1975 στο χώρο των γερανών και των ανυψώσεων, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό εργών σε όλη την Κρήτη, η εταιρεία μας, συνεχίζει δυναμικά την ανοδική της πορεία, επιδιόκοντας πάντα την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Διαθέτουμε ένα πλήρη στόλο οχημάτων ο οποίος αποτελείται από γερανούς παπαγάλους 1 τόνου έως και 30 τόνων και ανυψωτικής ικανότητας έως 37 μέτρα, μέχρι τηλεσκοπικούς γερανούς έως 60 τόνων και ανυψωτικής ικανότητας 56 μέτρα. Παράλληλα, διαθέτουμε νταλίκες, περονοφόρα (κλαρκ), καθώς και καλαθοφόρα οχήματα για εργασίες σε ψηλά σημεία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΜΠΕΙΡΟΙ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ
Οι χειριστές των γερανών και των μηχανημάτων μας, είναι άνθρωποι με μακροχρόνια πορεία στο χώρο οι οποίοι προσπαθούν καθημερινά για την ασφαλή, άψογη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
2810221440
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε πάσης φύσεως ανυψώσεις, μεταφορές και φορτοεκφορτώσεις, φορτοεκφορτώσεις και τοποθετήσεις βαρέων βαρέων αντικειμένων και μηχανημάτων.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να αναλάβει και να φέρει σε πέρας κάθε είδους μεταφορά, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, ικανοποιώντας τις επιθυμίες σας με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Η εταιρεία μας, μπορεί να ανταπεξέλθει άμεσα και αποτελεσματικά ακόμα και στην πιο δύσκολη εργασία με γερανούς που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Κύριος στόχος της εταιρείας μας είναι η άμεση ανταπόκριση με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις ανάγκες των πελατών τόσο στο Ηράκλειο όσο και σε όλη την Κρήτη. 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.